Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: catalog jaluzele verticale

catalog jaluzele verticale 89 mm

Den Mar vă oferă jaluzele verticale 89 mm cu multiple modele de ţesături şi culori ce se pot adapta perfect oricărui spaţiu interior.

 Catalog jaluzele verticale 89 mm

catalog jaluzele verticale anheta 127mm

Den Mar vă pune la dispoziție noul model de jaluzele verticale Aneta. Calitatea materialului din care este confecționat precum și varietatea texturilor si modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clienților noștri.

 Catalog jaluzele verticale Aneta 127mm

catalog jaluzele verticale anheta 127mm

Oferta Den Mar de jaluzele verticale Beata vine să satisfacă o multitudine de gusturi şi nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante şi nuanțe, jaluzele verticale Beata, reprezintă idealul oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Aneta 127mm

catalog jaluzele verticale blackout

Acest model este alcătuit dintr-un material ce asigură o opacitate de 100% fiind dublat cu o folie de protecţie. Este adecvat interioarelor cu ferestrele îndreptate spre soare în care sunt utilizate calculatoare, proiectoare televizoare LCD etc.

 Catalog jaluzele verticale Blackout 127mm

catalog jaluzele verticale carol 127mm

Gama de jaluzele verticale Carol este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor şi texturii, fac din acest model unul deosebit, potrivit oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Carol 127mm

catalog jaluzele verticale carol-2 127mm

Gama de jaluzele verticale Carol este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor şi texturii, fac din acest model unul deosebit, potrivit oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Carol 2 127mm

catalog jaluzele verticale cora 127mm

Jaluzelele verticale Cora pe care Den Mar vi le pune la dispoziție se găsesc în numeroase variante de modele, texturi și nuanțe. Varietatea de modele și culori fac din acest model unul care se potrivește cu succes oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Cora 127mm

catalog jaluzele verticale jenny 127mm

Societatea noastră vă pune la dispoziție noul model de jaluzele verticale Jenny. Calitatea materialului din care este confecționat precum și varietatea texturilor și modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clienților noștri.

 Catalog jaluzele verticale Jenny 127mm

catalog jaluzele verticale korina 127mm

Gama de jaluzele verticale Korina este una dintre cele mai deosebite din oferta Den Mar. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor şi texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Korina 127mm

catalog jaluzele verticale leaves 127mm

Oferta noastră de jaluzele verticale Leaves vine să satisfacă o multitudine de gusturi și nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante și nuanțe, jaluzele verticale Leaves, reprezintă idealul oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Leaves 127mm

catalog jaluzele verticale marina 127mm

Gama de jaluzele verticale Marina este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebita a materialelor, culorilor și texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Marina 127mm

catalog jaluzele verticale ray 127mm

Textura deosebita precum și multitudinea de nuanțe pe care vi le oferă jaluzelele verticale Ray, dau încăperilor Dumneavoastră un aer de eleganță și distincție. Vă oferim modele noi de jaluzele verticale marca Ray, la cel mai bun preț.

 Catalog jaluzele verticale Ray 127mm

catalog jaluzele verticale sandra 127mm

Den Mar vă pune la dispoziție noul model de jaluzele verticale Sandra. Calitatea materialului din care este confecționat precum și varietatea texturilor și modelelor, fac din acest model unul dintre preferatele clienților noștri.

 Catalog jaluzele verticale Sandra 127mm

catalog jaluzele verticale snow 127mm

Snow este unul dintre cele mai noi modele de jaluzele verticale prezentate de Den Mar. Modelul Snow este disponibil intr-o mare varietate de culori pentru cele mai difeirte gusturi in decorarea interiorului.

 Catalog jaluzele verticale Snow 127mm

catalog jaluzele verticale sonia 127mm

Oferta noastră de jaluzele verticale Sonia vine să satisfacă o multitudine de gusturi și nevoi. Disponibile într-o multitudine de variante și nuanțe, jaluzele verticale Sonia, reprezinta idealul oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Sonia 127mm

catalog jaluzele verticale vanesa 127mm

Den Mar comercializează întreaga gama de Jaluzele verticale Vanesa. Acest model este unul dintre cele mai distinse, fiind foarte apreciat de clienții noștri.

 Catalog jaluzele verticale Vanesa 127mm

catalog jaluzele verticale viola 127mm

Gama de jaluzele verticale Viola este una dintre cele mai deosebite din oferta noastră. Calitatea deosebită a materialelor, culorilor și texturii, fac din acest model unul deosebit și potrivit oricărui spațiu.

 Catalog jaluzele verticale Viola 127mm