Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: Rulouri transparente

Rulourile transparente sunt concepute pentru închderea verticală a unor spații precum foișoarele din curți sau balcoanele, pentru a le proteja împotriva intemperiilor precum ploaia, vântul sau zăpada pe timp de iarnă. Folia transparentă care asigură protecția se numește Cristal

rulouri transparente

Rulourile transparente cu rulare pe tambur sunt sisteme clasice de închidere si protecție a spațiilor, fiind folosite pentru terase, foișoare, balcoane.

rulouri transparente

Rulourile transparente cu casetă și ghidaje sunt cele mai elegante și eficiente din gama lor, dispunând de un sistem în care cristalul transparent se strânge pe un ax protejat de o casetă. Pentru etanșare, ruloul este prevăzut în stânga și în dreapta cu ghidaje echipate cu perii.

rulouri transparente cu casetă și ghidaje