Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: rulouri exterioare

Den Mar vă oferă rulouri exterioare din aluminiu într-o gamă largă de culori și dimensiuni, în funcție de rulou. Firma noastră execută și montează rulouri exterioare aplicate sau suprapuse, cu casetă standard sau lux, punând la dispoziția clienților o gamă largă de accesorii antiefracție și pentru acționarea acestora.

Rulourile aplicate sunt concepute astfel încât să permită montarea cu ușurință în diverse moduri conform particularităților locuințelor, fără a fi nevoie de modificări constructive ale spațiilor respective. De asemenea, rulourile exterioare aplicate pot fi confecționate cu plasă anti-insecte tip rulou încorporată în caseta ruloului.

Rulourile exterioare suprapuse se montează odată cu tâmplăria, formând un sistem compact cu aceasta, având caseta fixată deasupra tâmplăriei - de unde denumirea de rulou suprapus.

În principal, sistemele anti-efracție pentru rulourile exterioare constau în blocarea ruloului pe poziția închis.

Acţionarea standard a rulourilor se face manual cu şnur sau panglică, şnurul sau panglica se strânge într-o caseta numită tabachera .