Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale sunt un element important în amenajarea modernă și cu stil a interioarelor, atât pentru spațiile rezidențiale cât și pentru cele de birouri, datorită faptului că oferă în mod eficient protecție împotriva căldurii, permițând în același timp reglarea fluxului de lumină ce pătrunde în interior prin orientarea suprafeței lamelelor.

Den Mar vă oferă jaluzele verticale într-o mare diversitate de modele și culori, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioară. Jaluzelele orizontale conferă un aspect elegant și modern interiorului, asigurând în același timp protecția solară și protecția vizuală împotriva privirilor indiscrete.

Pentru ferestrele din PVC și euroferestre, au fost concepute în mod special Jaluzelele ISSO din aluminiu care se evidențiază prin designul lor deosebit și prin durata de utilizare îndelungată. Acest tip de jaluzele a fost proiectat astfel încât să se integreze perfect cu fereastra pe care este montată.
jaluzele orizontale
jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale dispun de un mecanism de acționare deosebit de simplu de utilizat. Acesta poate fi cu șnur sau lănțișor.

Lamelele din care sunt produse jaluzelele orizontale sunt realizate din bandă de aluminiu de 24 mm și într-o diversitate de culori și modele pe care le puteți vizualiza în paletarul prezentat pe site.

jaluzele orizontale
jaluzele orizontale

Den Mar produce jaluzele orizontale în două sisteme diferite:

Jaluzele orizontale STANDARD

Jaluzele Orizontale STANDARD au profilul superior dreptunghiular putându-se monta pe termopan, pe perete sau pe tavan.

jaluzele orizontale
jaluzele orizontale

Jaluzele orizontale LUX

Jaluzele orizontale LUX au profilul superior plan. Profilul superior plan a fost special conceput pentru ca jaluzelele orizontale să se poata monta între baghetele geamului termopan.

jaluzele orizontale
jaluzele orizontale
Categorie articol: Jaluzele orizontale