Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

rulouri transparente

Rulourile transparente sunt concepute ca un sistem de protecție împotriva vântului, ploii sau zăpezii pentru spații precum terasele, foișoarele din curți, sau balcoanele locuințelor. Această protecție este realizată cu ajutorul unei folii transparente numită Cristal. Rulourile transparente sunt utilizate frecvent trei anotimpuri pe an în mod special: toamna, iarna, primăvara.

rulouri transparente Firma noastră utilizează o Folie Cristal care este un polimer din PVC transparent tratat cu aditivi UV pentru stbilitate la acțiunea razelor solare, având o grosime de 0,8mm și o greutate specifică de 1020 g/m. Astfel ruloul prezintă o transparență aproape egală cu cea a unui geam normal.

Lățimea unei folii de Cristal este de 1370 mm, iar pentru dimensiuni mai mari se vor lipi două sau mai multe folii de 1370 mm.

rulouri transparente

Sistemul ruloului

Rulourile transparente au un sistem relativ simplu: folia transparentă se rulează pe un ax cu ajutorul unui sistem pe reductor cu manivelă, iar in partea de jos are o contragreutate. Pentru a rezista la vânt contragreutatea se ancorează jos prin intermediul a două sau mai multe cârlige. Opțional se poate monta acționare cu motor electric.

Opțional se poate monta acționare cu motor electric.
rulouri transparente
rulouri transparente

Montajul rulourilor transparente se recomandă a fi realizat la temperaturi de peste 8C. De asemenea, se recomandă ca în sezonul rece folia să fie menținută întinsă - pretensionată - astfel încât să se evite contractarea la rece.

În concluzie, rulourile transparente pot fi utilizate cu succes pentru a prelungi utilizarea spațiilor (terase, balcoane, foișoare) și în sezonul rece, datorită protecției foarte bune la vând puternic, ploaie și ninsoare. În plus, rulourile transparente crează iluzia unui spațiu închis dar în același timp oferă și senzația plasării în aer liber.

Rulourile transparente se confecționează în două variante:

Rulouri transparente pe tambur

Rulouri transparente cu casetă și ghidaje

Categorie articol: Rulouri transparente