Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

plase insecte tip plisse

Plasele anti-insecte tip Plisse sunt o inovație japoneză recentă fiind deosebit de eficiente în protecția împotriva insectelor. Plasele tip plisse sunt concepute cu un sistem simplu de culisare fără componente pretensionate, fiind mult mai ergonomice decât plasele obișnuite tip rulou.

Structura plaselor plisse fără componente pretensionate permite montarea acestora atât la ferestre cât și la uși. De asemenea, direcția acționării poate fi atât pe verticală cât și pe orizontală, atât de la stânga la dreapta cât și de la dreapta la stânga.

Plasele tip plisse sunt realizate dintr-o plasă din fibră de sticlă ignifugă cu o grosime mare, ceea ce îi conferă o rezistență deosebită. De asemenea, plasele tip plisse nu au un cadru, ceea ce reprezintă un alt avantaj al acestora.

Plasele tip plisse se pot monta pe orice ti de tâmplărie nefiind necesară demontarea lor pe timpul iernii. Ele conferă un aspect deosebit locuințelor datorită structurii sub formă de evantai și diferitelor culori în care sunt realizate. Designul modern și culorile de alb, maro sau imitație lemn ale profilelor de plase asigura o bună potrivire cu orice tip de tâmplare fie ea din Lemn, PVC sau Aluminiu.

plase insecte tip plisse

În funcție de destinația lor finală, plasele anti-insecte tip Plisse pot fi:

PLASE PLISSE TIP FEREASTA cu actionare pe verticală - în cazul ferestrelor.

plase insecte tip plisse

PLASE PLISSE TIP UȘĂ cu actionare pe orizontală - în cazul ușilor.

plase insecte tip plisse

Plasele tip Plisse se pot confecționa într-un singur canat sau în două canate, în funcție de deschiderea ușilor.

plase insecte tip plisse

Detalii tehnice pentru Plasele tip Plisse

  • Caseta din aluminiu 45mm x 26mm;
  • Ghidaje din aluminiu 35mm x 26mm;
  • Profil de tragere din aluminiu 40mm x 26mm;
  • Profil inchidere din aluminiu 35mm x 26mm;
Categorie articol: Plase insecte