Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

rulouri transparente

Acest tip de rulouri este folosit în principal pentru protecția teraselor restaurantelor sau hotelurilor, dar și pentru balcoanele locuințelor private sau a foișoarelor din curți. Rulourile transparentă cu casetă și ghidaje sunt alcătuite din caseta semi-ovală, cristalul transparent, sistemul de acționare și ghidajele laterale, prevăzute cu perii pentru etanșare.

În partea de jos, contragreutatea se ancorează prin intermediul a două zăvoare, unul în stânga, celălalt în dreapta.

Pentru dimensiuni mari ale rulourilor transparente cu casetă și ghidaje, se poate opta pentru acționarea electrică cu motor și telecomandă sau buton. Acest tip de acționare are avantajul că permite acționarea rulorilor de la distanță, dar și prelungirea duratei de viață a acestora, datorită vitezei optime de de plasare a ruloului în ghidaje.

Rulourile transparente cu casetă și ghidaje se pot realiza la dimensiuni de până la 2500 mm pe lățime și 2500 mm pe înălțime.

Atentie:

Rulourile transparente cu caseta si ghidaje se dau in executie la cote finale care cuprind caseta si ghidajele.

rulouri transparente

Specificații tehnice pentur rulourile transparente cu casetă și ghidaje

  • Caseta din aluminiu semirotundă sau teșita la 45° Alb/Maro Deschis de 150 mm, grosime 0.85 mm;
  • Cristal transparent, grosime 0,8 mm;
  • Intăritura Alb/Maro 50 mm;
  • Lamela finală din aluminiu extrudat cu zăvoare de ancorare;
  • Ax zincat Ø60/70 mm;
  • Ghidaje rulou Alb/Maro deschis din aluminiu 125 mm x 32 mm;
  • Acționare standard reductor cu manivelă de 1,5m.
Categorie articol: Rulouri transparente