Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: Rolete Carnival

catalog rolete carnival

Den Mar vă pune la dispoziție gama de materiale pentru roletele Carnival. Aceste rolete relizează un efect deosebit de umbrire și intimitate pentru spațiile interioare.

 Catalog Rolete Carnival

Roletele Carnival combină diferite materiale în scopul de a obține forme și decoruri noi. Roletele Carnival au materialul în formă de falduri pe orizontală, falduri care în poziția „deschis” sunt pliate, lăsând între ele un spațiu cu material transparent, lăsând lumina să pătrundă, iar în modul închis, faldurile se îndreaptă blocând lumina.

Rolete carnival