Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Dacă tâmplăria împreună cu geamurile termopan asigură o izolație termică a spațiilor construite față de mediul exetrior, razele solare directe fac această barieră ineficientă. În acest caz intervin rulourile exterioare, care împreună cu tâmplăria și geamurile termopan asigură o izolare termică, fonică și vizuală, atât vara cât și iarna. De asemenea rulourile exterioare contribuie mult și la siguranța locuințelor, precum și la aspectul exterior al acestora.

Den Mar confecționează rulouri exterioare ce pot fi suprapuse sau aplicate, fiind alcătuite din lamele umplute cu spumă poliuretanică cu dimensiunile de 39 sau 45 mm. Den Mar realizează rulouri exterioare într-o mare varietate de dimensiuni și de culori, în funcție de cerințele fiecărui proiect în parte.

rulouri suprapuse

Rulouri suprapuse

rulouri aplicate

Rulouri aplicate

Rulourile exterioare, din punct de vedere tehnic sunt alcătuite dintr-un sistem alcătuit din ghidaje pe care culisează lamelele din aluminiu umplute cu spumă poliuretanică, lamele care se strâng și rulează de pe un ax fixat într-o cutie denumită castă.

Rulourile exterioare pot fi realizate împreună cu o plasă tip rulou anti-intsecte, extrem de utila pe timpul verii, când prezența insectelor în interiorul caselor dăunează mult confortului locatarilor. În acest caz ghidajul ruloului va avea două canale, unul pentru lamelele de aluminiu ale ruloului propriu-zis, celălalt pentru plasa anti-insecte.

rulouri suprapuse
rulouri suprapuse
rulouri suprapuse

Acționarea rulourilor exterioare se face cu ajutorul unui șnur care se strânge într-o cutie denumită tabacheră. De asemenea KOMOD vă poate oferi sisteme speciale de acționare a rulourilor exterioare:

  •   Acționare manuală cu tabacheră și manivelă mică
  •   Acționare cu arc pretensionat
  •   Acționare electrică cu motor și întrerupător aplicat sau îngropat
  •  Acționare electrică cu motor și telecomandă

În funcție de destinția finală a rulourilor exterioare KOMOD vă oferă posibilitatea de a opta pentru diferite sisteme antiefracție. În principal, aceste sisteme antiefracție constau în blocarea rulourilor în poziția închis - respectiv când acoperă geamul termopan.

Principalele avantaje ale rulourilor exterioare din aluminiu sunt:

  Protecție excelentă împotriva razelor solare;
  Protecție termică ridicată a spațiilor interioare, impedică încalzirea excesivă pe timp de vară și răcirea iarna;
  Protecție împotriva fenomenelor neplăcute ale naturii (vânt, ploaie, grindină, viscol, ninsoare);
  Protecție fonică;
  Protecție antiefracție;
  Protecție împotriva privirilor indiscrete din exterior;
  Permite dozarea foarte fină a luminii din locuințe;
  Confort, acționări rulouri motorizate cu telecomanda;
  Integrarea discretă a plaselor antiinsecte în rulou;
  Design placut și modern.

Categorie articol: rulouri exterioare