Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Rolete carnival

Roletele Carnival sunt un produs inovativ, adaptabil în același timp oricărui decor interior, fie că este vorba de spații de birouri sau rezidențiale. Acest tip de rolete au forma unor falduri pe orizontală, falduri care în poziția „deschis” sunt pliate, lăsând între ele un spațiu cu material transparent prin care lumina poate pătrunde în interior. În poziția „închis”, faldurile se îndreaptă, spațiile respective fiind acoperite, astfel încât se reduce cantitatea de lumină care le străbate, creându-se o atmosferă specială.

Roletele Carnival au fost create în scopul de a personaliza spațiile interioare pentru clienții pretențioși, asfel încât să creeze o atmosferă specială și intimă, oferind în același timp și protecție împotriva privirilor indiscrete.

Rolete carnival
Roletele CARNIVAL sunt cu atât mai spectaculoase cu cât au dimensiunile mai mari și se pretează cel mai bine pentru cazurile în care vrem să acoperim ferestre sau goluri de ferestre mari.

Roletele Carnival se măsoară și se dau în lucru doar la cotele finale (cotele cuprind și mecanismul de acționare), lățimea materialul fiind cu 30 mm mai mică. Măsuratoarea și montajul se realizează la fel ca și în cazul roletelor simple. Montajul se poate face pe tâmplărie, pe perete sau pe tavan.

Categorie articol: Rolete Carnival