Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: Rolete textile

catalog rolete textile

Den Mar voferă o gama lărgă de materiale pentru rolete textile, într-o mare viarietate de culori și texturi. Puteți vizualiza numeroasele cataloage cu materiale de rolete textile pentru a vă alege modelul și culoarea cele mai potrivite pentru decorarea spațiilor interioare.

 Catalog rolete textile:

Roletele textile conferă intimitate spațiilor interioare, fiind în același timp un element decorativ și funcțional al acestora. Ele pot fi strânse cu ușurință în partea de sus a ferestrei, oferind panorama exterioară.

Roleta simplă, denumită și rulou textil, este alcătuită dintr-un ax pe care se înfășoară o pânză, fiind acționată prin intermediul unui mecanism cu lanț. Roleta simplă nu dispune de o casetă în care să se înfășoare pânza. Puteți vedea în articol detaliile constructive și de montaj ale roletei simple.

Roletele textile cu casetă și ghidaj, sunt rolete simple care dispun de o casetă în care se strânge materialul. Den Mar produce rolete cu casetă Standard și casetă Avangard.

Roleta textilă cu Caseta Premium, se deosebește de roleta cu Casetă Standard, prin faptul că forma ghidajului este în formă de „C”, la caseta standard ghidajul fiind plan. Acționarea roletelor cu Castă Premium poate fi făcută cu lanț sau cu arc.

Roletele Velux au fost un model conceput special pentru ferestrele de mansarda Originale Velux. Ele pot fi montate în plan înclinat roleta putând fi oprită în orice poziție, blocarea realizându-se prin intermediul a doi opritori situați pe extremitățile contragreutății.

Den Mar vă oferă numeroase accesorii și opționale pentru roletele textile, componente ce asigură un montaj și acționare mai eficientă a roletelor, conferindu-le acestora un plus de eleganță pentru decorul interior.