Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Jaluzele verticale

Dacă într-o primă fază de la apariția lor, jaluzelele verticale au fost folosite în principal pentru spații publice, birouri, cabinete, spitale și alte instituții, ulterior ele au devenit un element de decor funcțional și elegant întâlnit foarte frecvent în locuințele personale.

Jaluzelele verticale sunt un element practic și foarte elegant de protecție împotriva luminii naturale și de păstrare a intimității căminului sau spațiilor interioare publice. Jaluzelele verticale reprezintă o soluție mai ieftină față de combinația perdele/draperii, ceea ce reprezintă un alt avantaj al acestora, având un preț accesibil pentru majoritatea familiilor.

Jaluzelele verticale sunt foarte ușor de întreținut, datorită faptului că materialele textile din care sunt confecționate au proprietăți anti-statice, împiedicând astfel în mare măsură depunerea prafului pe ele.

Den Mar vă oferă jaluzele verticale realizate într-o mare diversitate de modele și culori, astfel încât ele să se încadreze cu eleganță și distincție în spațiile cele mai diferiteȘ locuințe personale, birouri, școli, spitale, instituții oficiale etc.

jaluzele verticale
jaluzele verticale

Putem sintetiza astfel principalele avantaje ale jaluzelelor verticale:

  •  preț accesibil
  •  disponibile într-o multitudine de modele și culori
  •  ușurința montajului
  •  fiabilitate foarte mare
  •  întreținere ușoară
jaluzele verticale
jaluzele verticale

Recomandări pentru utilizarea și întreținerea jaluzelelor verticale

jaluzele verticale Jaluzele verticale sunt acționate cu ajutorul a două șnururi: unul simplu și unul cu biluțe. Șnurul cu biluțe este folosit pentru baleajul pânzelor, iar cel simplu pentru plierea jaluzelelor.

  •  Se recomandă plierea jaluzelelor doar în momentul în care pânzele sunt perpendiculare pe geam;
  •  Se recomandă acționarea șnururilor doar din poziția în care acestea atârnă

Pentru întreținerea jaluzelelor se recomandă ca în cazul murdăririi acestora, să se folosească un burete umed sau spălarea lor cu un detergent lichid fără frecare, stoarcere sau călcare. Uscarea jaluzelelor verticale se va face prin montarea lor înapoi pe șină.

Categorie articol: Jaluzele verticale