Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

În cazul roletelor Day&Night cu casetă și ghidaj, fixarea se face pe bagheta geamului, elementele roletei (caseta şi ghidajele) practic contopindu-se cu tâmplăria PVC. Pentru a se asorta mai bine cu tâmplăria, roletele au caseta şi ghidajele disponibile în diverse culori. În funcţie de culorile casetei şi ghidajelor roletele se împart în:

standard, având caseta, ghidajele, lanțul de rotație și contragreutatea în culori de alb sau maro
avangard,având caseta, ghidajele, lanțul de rotație și contragreutatea de material în culori de imitație lemn stejar auriu, nuc sau mahon, culori identice cu nuanțele de tâmplarie PVC

Rolete Day&Night cu casetă și ghidaj Standard

rolete day&night cu caseta standard
rolete day&night cu caseta standard

Rolete Day & Night cu casetă și ghidaj standard au caseta, ghidajele, lanțul de rotație și contragreutatea de material în culori de alb sau maro.

Rolete Day&Night cu casetă și ghidaj Avangard

rolete day&night cu caseta standard
rolete day&night cu caseta standard
rolete day&night cu caseta standard
rolete day&night cu caseta standard

Rolete Day & Night cu casetă și ghidaj standard au caseta, ghidajele, lanțul de rotație și contragreutatea de material în culori de imitație lemn stejar auriu, nuc sau mahon, culori identice cu nuanțele de tâmplarie PVC.

Măsurarea roletei Day&Night cu casetă și ghidaj

Măsurarea roletelor cu casetă Day&Night este identică cu operațiunea de măsurare a roletelor normale cu casetă și ghidaj.

Rolete day & Night cu casetă si ghidaj
  •  se vor obține cotele de pânză și cotele finale ale roletei
  •  cotele de pânză pe lățime și înălțime se măsoară între bagheta sticlei geamului - efectiv cotele sticlei tâmplăriei pe lățime și înălțime
  •  Cotele finale se măsoară la fel doar că se iau în calcul dimensiunile cu tot cu bagheta sticlei geamului.
 Produsul se va monta pe baghetele care fixează sticla geamului termopan.
Categorie articol: Rolete Day & Night