Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: usi garaj tip rulou

Ușile de garaj tip rulou sunt foarte răspândite pentru închiderile de garaj cu ieșire spre stradă, fiind ușor de montat, și foarte utile pentru activitățile curente.

Den Mar recomandă ca ușile de garaj să fie montate întotdeauna pe zidul interior. Astfel, din exterior se vor vedea numai lamelele.

În funcție de mărimea ușii de garaj, există mai multe posibilități tehnice de acționare: manuală, cu manivelă, cu arc pretensionat, electrică cu motor și întrerupător sau telecomandă. Pentru situațiile în care apar pene de curent, există și posibilitatea ca ușile de garaj tip rulou să fie acționate atât mecanic cât și electric.