Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

În funcţie şi de destinaţia finală a rulourilor se poate opta pentru diferite sisteme antiefracţie care constau în blocarea rulourilor în pozitia “închis”.

Sistemele anti-efracție îmbină esteticul cu tehnologia care asigură bunurile din interior împotriva furtului.

1. Zăvor simplu

sisteme antiefractie rulouri
sisteme antiefractie rulouri

În acest sistem anti-efracție, zăvorul simplu se montează pe ultima lamelă a ruloului, fie în partea stângă, fie în partea dreaptă. Prin acționarea zăvorului din interior, se blochează deschiderea ruloului din exterior. Acest sistem este incompatibil cu rulourile cu plasă anti-insecte.

2. Zăvor automat

La fel ca și la sistemul anti-efracție cu zăvor simplu, zăvorul se montează pe ultima lamelă a ruloului. În acest caz însă, acționarea zăvorului se face automat la coborârea ruloului, prin intermediul unor pârghii și arcuri montate în lamela finală.

sisteme antiefractie rulouri
sisteme antiefractie rulouri

3. Încuietoare cu cheie

Acest sistem se folosește în special pentru spațiile comerciale sau ușile de acces. Încuietoarea se fixează pe ultima lamelă, având același scop ca și zăvorul, anume de a bloca ruloul în poziția „închis”. Avantajul este acela că, spre deosebire de sistemul cu zăvor, acest sistem permite blocarea ruloului din exterior.

sisteme antiefractie rulouri
sisteme antiefractie rulouri
sisteme antiefractie rulouri
Categorie articol: rulouri exterioare