Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: Jaluzele verticale

catalog jaluzele verticale

Vă prezentăm catalogul Den Mar cu o multitudine de modele de materiale și culori pentru jaluzele verticale.

 Catalog jaluzele verticale:

Jaluzelele verticale conferă eleganță și intimitate spațiilor interioare ale locuințelor sau pentru spațiile comerciale și de birouri, oferind o modalitate practică pentru protecția față de lumina naturală. Jaluzelele verticale sunt realizate într-o mare diversitate de modele și culori, astfel că ele sunt adecvate pentru cele mai diferite spații interioare: locuințe, birouri, școli, instituții, spitale etc

Vă prezentăm detalii tehnice privind montarea jaluzelelor verticale în diferite situații: pe perete și pe tavan. De asemenea vă prezentăm modele de deschidere pentru jaluzelele verticale.