Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Plasele anti-insecte sunt astfel construite încât permit strângerea lor într-o casetă atunci când situația impune acest lucru. Acționarea plaselor tip rulou este facilitată de un arc pretensionat, deschiderea și închiderea realizându-se cu ușurință prin intermediul unui mâner situat pe profilul de tragere.

plase insecte tip rulou
plase insecte tip rulou

Plasele anti-insecte tip rulou sunt realizate cu casetă și ghidaje din aluminiu iar plasa propriu-zisă este din fibră de sticlă ceea ce-i conferă o mare rezistență în timp. Fixarea plasei în poziția închis se face prin intermediul unui profil de inchidere, iar ghidajele sunt prevăzute cu perii în vederea etanșării, astfel încât insectele să nu se poată strecura pe acolo.

plase insecte tip rulou
plase insecte tip rulou
   În funcție de modul de aplicare, plasele tip rulou se împart în două mari categorii:

1. Plase anti-insecte tip fereastră - acționare pe verticală

Acest tip de plase anti-insecte se folosește atunci când acestea sunt montate pe ferestre. Dimensiunile plasei sunt limitate pe lățime la 2.000 mm, iar pe înălțime la 2500 mm, suprafața totală trebuind să fie mai mică de 2,5 mp.

plase insecte tip rulou
plase insecte tip rulou

Profilul de tragere este echipat cu două mânere și un șnur pentru facilitarea tragerii iar pentru fixarea plasei în poziția închis plasa este prevăzută la partea inferioara cu un profil cu cioc, care asigură o închidere sigură și fiabilă în timp.

 Pentru suprafețele mai mari se recomandă echiparea ghidajelor cu perie anti-vânt care pe lângă etanșare asigură și o fixare mai buna a plasei între ghidaje atunci când vântul bate cu putere și există riscul pătrunderii insectelor prn acel loc.

2. Plase anti-insecte tip ușă - acționare pe orizontală

Acest tip de plase anti-insecte se utilizează atunci când este necesară o plasă anti-insecte care să protejeze o ușă. Pentru a putea fi foarte ușor manevrate, închiderea plasei se face pe magnet, iar profilul de tragere culisează pe niște role de ghidare.

În functie de dimensiunile ușilor plasele se pot confecționa:

 într-un singur canat pentru ușile cu lățime mai mică de 1100mm, în acest caz plasele având o singură casetă;

 în cazul în care ușile au o lățime mai mare de 1100mm plasele se vor realiza cu două canate, cu două casete puse în oglindă.

plase anti-insecte tip usa
Categorie articol: Plase insecte