Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Uşile de garaj tip rulou constructiv sunt niste rulouri exterioare de dimensiuni mai mari care au lamelele umplute cu spumă poliuretanică, pentru izolare termică şi rezistenţă. În funcţie de mărimea ușii de garaj sau în funcţie de rezistenţa şi izolarea termică cerută de proiect, lamelele au dimensiunea de 55 sau 77 mm.

usi garaj tip rulou
usi garaj tip rulou
usi garaj tip rulou

Lamelele sunt umplute cu spumă poliuretanică, ceea ce asigură o izolare termică și fonică foarte bună spațiului interior al garajului. Ușile de garaj se încadreză foarte bine în peisajul arhitectural, fiind realizate într-o gamă largă de culori, inclusiv imitații de lemn.

Avantajul ușilor de garaj tip rulou față de cele secționate, constă în faptul că toate lamelele se strâng într-o casetă care necesită și ocupă un spațiu mult mai mic.

Pentru uşile cu lamela de 55 sau 77mm se poate opta pentru lamele speciale care au ochiuri din plexiglass sau cu perforaţiuni pentru aerisire.

usi garaj tip rulou

Lamela 55mm

usi garaj tip rulou

Lamela 77mm

Spațiul ocupat de ușa de garaj este foarte mic iar accesibilitatea în spațiul interior este sporită. Aceste avantaje fac ca ușile de graj săă fie folosite și în alte scopuri, cum ar fi pe post de ușă a unui spațiu comercial sau al unei hale industriale.

Ușile de garaj asigură în plus o bună protecție la efracție, conferind siguranță împotriva pătrunderii frauduloase în interiorul garajelor.

Acționarea ușilor de garaj se va poate face prin sisteme manuale sau automate acționate cu ajutorul unei telecomenzi. Pentru ușile de garaj acționate electric exista posibilitatea, în cazul unei pene de curent, ca acestea să fie acționate manual cu ajutorul unei manivele.

usi garaj tip rulou
usi garaj tip rulou
usi garaj tip rulou

Principalele avantaje ale ușilor de garaj tip rulou

 rezistență deosebită la intemperii

 siguranță în exploatare

 acționare ușoară și silențioasă

 minim 20 de ani de funcționare

 nu obturează spațiul de intrare în garaj

 conferă un aspect estetic deosebit garajului datorită diferitelor tipuri de suprafețe sau culori, inclusiv imitații de lemn

Categorie articol: usi garaj tip rulou