Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: Catalog rolete

catalog rolete textile

Roletele Carina – simple sau cu casetă – sunt disponibile într-o varietate mare de texturi și culori, putând oferi stil și elegantă oricărui tip de spațiu interior.

 Catalog rolete Carina:

catalog rolete textile

Den Mar vă oferă modelul Cosmo de rolete textile, model care conferă o nota aparte interioarelor prin jocul de culori şi lumini pe care îl produce. Disponibil în mai multe variante de culori foarte plăcute.

 Catalog rolete Cosmo:

catalog rolete textile

Acest model este destinat spatiilor interioare pentru copii, creând o atmosfera amuzanta si placută pentru aceştia!

 Catalog rolete Kids:

catalog rolete textile

Modelul reflexiv, disponibil în mai multe culori, are avantajul că este dublat în exterior de un strat ce reflectă razele solare, vara contribuind la menţinrea unei temperaturi plăcute în interior.

 Catalog rolete Reflexiv:

catalog rolete textile

Roletele Rembrandt – simple sau cu casetă – oferă rafinament şi distincţie spaţiilor interioare. Acest model este disponibil într-o varietate mare de culori elegante.

 Catalog rolete Rembrandt:

catalog rolete textile

Modelul Stella se deosebește de celelalte modele prin aceea că este cauciucat pe partea din spate, blocând astfel total lumina solară. Prin urmare roleta cu material Stella face întuneric complet în spaţiul interior atunci când este desfăşurată.

 Catalog rolete Stella:

catalog rolete textile

Roletele Style – simple sau cu casetă – oferă rafinament şi distincţie spaţiilor interioare. Acest model este disponibil într-o varietate mare de culori distinse.

 Catalog rolete Style:

catalog rolete textile

Modelul de rolete textile Tropic se remarcă prin textura aparte şi prin culorile distinse. Modelul Tropic este adecvat pentru decorarea celor mai pretențioase spații interioare.

 Catalog rolete Tropic:

catalog rolete textile

Roletele textile Van Gogh se evidențiază prin textura cu totul aparte şi prin culori rafinate, conferind interiorului decorat cu acest model o notă de distincție.

 Catalog rolete Van Gogh: