Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: Jaluzele orizontale

paletar jaluzele orizontale

Vă punem la dispoziţie o mare varietate de texturi şi culori pentru jaluzele orizontale – unul dintre produsele preferate de clienţii noştri datorită calităţilor practice şi estetice.

 Paletar jaluzele orizontale

Den Mar vă pune la dispoziţie o mare diversitate de modele şi culori pentru jaluzelele orizontale, acest produs fiind unul dintre cele mai solicitate pentru umbrirea interioară, datorită aspectului elegant pe care-l conferă interiorului și protecției solare pe care o asigură.

Vă prezentăm în continuare instrucțiuni și detalii tehnice privind măsurarea și montajul jaluzelelor orizontale, atât pentru jaluzelele orizontale STANDARD cât și pentru jaluzelele orizontale LUX.