Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Roletele Day & Night, la fel ca și roletele simple, pot fi confecționate cu ax de 17 mm - în cazul unor dimensiuni mici ale roletei - fiind numite Rolete Day & Night Mini, sau pot fi confecționate cu ax de 25 mm - în cazul unor dimensiuni mai mari ale roletei, fiind denumite Rolete Day & Night clasic.

Rolete day & Night simple

Măsurarea roletei Day & Night simple

În continuare vom descrie două metode de măsurare a roletelor simple Day & Night:

I. Măsurarea cotelor de pânză ale roletei simple Day & Night

Această metodă este foarte des folosită fiind practic identică cu metoda de măsurare a roletelor obișnuite. Operația de măsurare are următoarele etape: Este cea mai des folosita si identica cu cea de la roletele simple. Se masoara latimea sticlei geamului cu tot cu baghetele din plastic care o sustin iar inaltimea se masoara din mijlocul profilului de sus pana in mijlocul profilului de jos. In acest caz dimensiunile finale pe latime tot cu mechanism vor fi mai mari cu 35mm pentru “ROLETA MINI Day & Night” si 40mm pentru “ROLETA CLASIC Day & Night ”. Cand completati formularul de comanda si dati comanda in lucru specificati “Cote de Panza”.

  •  se va măsura lățimea sticlei geamului cu tot cu baghetele din plastic care o susțin
  •  înălțimea se va măsura din mijlocul profilului de sus, până în mijlocul profilului de jos
  •  dimensiunile finale pe lățime cu tot cu mecanismul de acționare, vor fi mai mari cu 35 mm pentru roletele Day & Night mini
  •  dimensiunile finale pe lățime cu tot cu mecanismul de acționare, vor fi mai mari cu 40 mm pentru roletele Day & Night clasic
Atunci când se va completa formularul de comanda pentru executarea lucrării se va face specificația Cote de pânză

II. Măsurarea cotelor finale ale roletei simple Day & Night

Această metodă este utilizată mai rar, de obicei în situațiile în care dispunem de un spațiu limitat, roleta trebuind să se încadreze în spațiul respectiv. Se vor avea în vedere următoarele operații:

  •  Dimensiunile finale ale roletei Day & NIght vor cuprinde pe lățime și macanismul
  •  Cotele de pânză vor fi mai mici cu 35 mm pentru roletele Day & Night mini
  •  Cotele de pânză vor fi mai mici cu 40 mm pentru roletele Day & Night clasic
Atunci când se va completa formularul de comanda pentru executarea lucrării se va face specificația Cote finale.
Categorie articol: Rolete Day & Night