Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

rolete Velux

Roletele Velux au fost concepute special pentru ferestrele de mansardă Originale Velux. Acționarea roletelor Velux se face prin intermediul unui arc pre-tensionat situat în interiorul axului. Acesta trage materialul în interiorul casetei, iar deschiderea și închiderea roletei se va face prin tragerea contra-greutății în sus sau în jos. Blocarea roletei într-o poziție intermediară se va face cu ajutorul a doi opritori situați pe extremitățile contra-greutății.

rolete Velux

Măsurarea roletei Velux

Conform schiței de mai jos, roleta Velux se măsoară și se dă în lucru doar la cotele de pânză. Pentru a determina cotele de pânză se va măsura golul ferestrei, la fața ferestrei și nu la fața sticlei.

rolete Velux

Montajul roletei Velux

Pentru montarea roletei Velux se vor urma etapele:

 se pun pe pozitie ghidajele roletei și se prind în partea de jos cu un singur șurub prin canalul de ghidare (fig. 2) (nu prin fata ghidajului).

Atenție! Șurubul nu trebuie înfiletatat până la capăt pentru a permite fixarea casetei in ghidaje în partea de sus.

 se introduce pe sus mai întâi contragreutatea roletei pe ghidaje (opritorii din capetele contra-greutății intră pe canalul de ghidare)

 se introduce și caseta (fig. 1)

 roleta astfel asamblată se pune în poziția finală și se strâng șuruburile de jos apoi urmând a se pune și suruburile de sus.

  caseta nu se prinde cu șuruburi, ea se fixeaza doar în ghidaj

 Se fixeaza măscuțele care acoperă spațiul dintre casetă și ghidaje (fig.3)

rolete velux

Fig. 1

rolete velux

Fig. 2

rolete velux

Fig. 3

Categorie articol: Rolete textile