Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Orice spațiu are nevoie de un aport de aer proaspăt care să pătrundă în interior, fie prin deschiderea ferestrelor, fie prin cea a ușilor de balcon sau de terase. Dar odată cu pătrunderea aerului proaspăt, în interior vor pătrunde și tot felul de insecte, care ne pot tulbura somnul sau ne pot produce neplăceri chiar mai mari: păianjeni, bondari, albine etc.

Folosirea plaselor anti-insecte rezolvă această problemă, ele permițând aerului proaspăt să pătrundă în interior, dar fiind o barieră de netrecut pentru insecte! Astfel aerisirea locuinței se va putea face pe tot parcursul zilei și nopții, fără riscul de a suporta nedoritele insecte.

Plasele anti-insecte pot fi montate nu doar pe ferestre, ci și pe ușile de balcon și de terase.

Plasele anti-insecte sunt realizate din fibră de sticlă instalată pe un schelet metalic din aluminiu; în funcție de specificul condițiilor efective de montaj și amplasare se împart în:

  plase cu balamale

  plase rulou tip fereastră și tip ușă

plase insecte

Plase cu balamale

plase insecte

Plase cu balamale

Plase anti-insecte tip PLISSE

Plasele Plisse sunt un produs modern cu rolul de protecție împotriva insectelor. Ele sunt concepute ca un sistem simplu de culisare fără componente pretensionate, asigurând o acționare ușoară și cu un aspect plăcut. Plasele Plisse reprezintă o alternativă mai ergonomică comparativ cu plasele tip rulou.

plase anti-insecte tip plisse

Principalele avantaje ale plaselor anti-insecte

  plasele anti-insecte conferă o protecție maximă împotriva insectelor datorită densității plasei și profilului de culisare a pânzei.

  plasele anti-insecte sunt produse din fibră de sticlă, având o fiabilitate foarte bună

  transparență ridicată

  montajul plaselor anti-insecte nu implică modificări ale ramei ferestrei

  plasele anti-insecte au o rezistență foarte bună la acțiunea factorilor climaterici: ploi, vânt, grindină etc

  plasele anti-insecte au o stabilitate foarte mare datorită ramei din aluminiu

  plasele anti-insecte permit permanent schimbul de aer între interior și exterior

Categorie articol: Plase insecte