Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: Plase insecte

Plasele anti-insecte reprezintă un produs indispensabil pentru o locuință modernă. Plasele sunt concepute constructiv să poata fi montate pe orice tip de tâmplarie și permit o întreținere și utilizare ușoara zi de zi.

plase insecte

Plasele contra insectelor tip rulou prezintă marele avantaj că se se pot strânge cu ușurință pe timpul iernii, sau atunci când situația impune aceasta, într-o casetă.

plase insecte tip rulou

Den Mar vă prezintă detalii tehnice privind măsurarea și montarea plaselor anti-insecte tip rulou în cazul când se aplică pe ferestre sau pe uși. De asemenea vă prezentăm accesorii opționale care optimizează utilizarea plaselor anti-insecte

plase insecte tip rulou

Plasele ani-insecte tip Plisse sunt utilizate pentru închiderea spațiilor de acces foarte largi, care nu permit utilizarea plaselor anti-insecte tip rulou obișnuite din cauza limitelor constructive.

plase insecte tip plisse