Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Roletele textile pot fi folosite în cele mai diferite contexte, atât în spații de birouri cât și în locuințe obișnuite, în camere, bucătărie sau alte spații interioare. Roletele textile au calitatea de a realiza o juxtapunere de lumină, culori și texturi care conferă intimitate, confort și personalitate spațiului interior.

rolete textile
rolete textile
rolete textile

Roletele textile reprezintă o modalitate simplă și economică pentru decorarea spațiilor interioare, putând înlocui în anumite situații jaluzelele verticale. Ele au și un rol funcțional important, mecanismul lor de acționare permițând oprirea roletei în orice poziție, controlându-se astfel cantitatea de lumină ce pătrunde în camera respectivă.

Den Mar vă oferă o mare varietate de culori și modele pentru rolete textile, precum și posibilitatea de a opta pentru una dintre următoarele variante de casete:

 Rolete textile simple - fără casetă

 Rolete textile cu casetă standard

 Rolete textile cu casetă premium

 Rolete textile cu casetă avangard

rolete textile cu caseta standard
Rolete simple fără casetă
rolete textile cu caseta standard
Rolete cu casetă standard
rolete textile cu caseta avangard
Rolete cu casetă avangard

Roleta cu casetă Premium este asemănătoare cu cea cu casetă standard; diferă doar forma ghidajului, care în cazul casetei Standard este plan iar în cazul casetei Premium este în formă de C, ceea ce permite rularea materialului între ghidaje.

rolete textile cu caseta premium

Principalele caracteristici care recomandă utilizarea roletelor textile sunt următoarele:

 grad de opacitate ridicat protejând spațiile interioare de lumina solară și de privirile indiscrete; un model aparte îl repretintă modelul Stella, care fiind cauciucat pe partea din spate, blochează complet lumina din exterior atunci când roleta este desfășurată;

  conferă spațiului interior distincție și eleganță fiind un element decorativ modern, ușor de montat și întreținut;

  multitudinea de culori și texturi vă permit să personalizați spațiul interior

Categorie articol: Rolete textile