Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

Informații despre: Rolete Day & Night

catalog rolete Day & Night

Den Mar vă oferă o gama lărgă de materiale pentru rolete Day & Night, într-o mare viarietate de culori și texturi. Puteți vizualiza cele doua categorii de materiale pentru roletele Day & Night: Day & Night Color și Day & Night Natur pentru a vă alege modelul și culoarea cele mai potrivite pentru decorarea locuinței Dumneavoastră.

 Catalog rolete Day & Night:

Rulourile Day & Night au pânza dublată, având o structură în care fâșiile transparente alternează cu cele opace. Pânza se desfășoară în două fâșii, reglându-se cantitatea de lumină ce pătrunde în interior prin suprapunerea diferită a porțiunilor transparente și opace pe cele două valuri ale pânzei.

Roletele Day & Night cu casetă și ghidaj, pot fi:
standard, având caseta, ghidajele, lanțul de rotație și contragreutatea în culori de alb sau maro
avangard,având caseta, ghidajele, lanțul de rotație și contragreutatea de material în culori de imitație lemn stejar auriu, nuc sau mahon, culori identice cu nuanțele de tâmplarie PVC

Roletele Day & Night, la fel ca și roletele simple, pot fi confecționate cu ax de 17 mm fiind numite Rolete Day & Night Mini, sau pot fi confecționate cu ax de 25 mm , fiind denumite Rolete Day & Night clasic.