Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

rolete day & Night

Roletele Day & Night sunt rulouri textile utilizate în cadrul amenajării spațiilor interioare. Aceste rulouri prezintă aspecte deosebite față de rulourile textile în ceea ce privește aspectul și modul lor de utilizare.

Astel, rulourile Day & Night au pânza dublată astfel încât fâșiile transparente să alterneze cu cele opace. Pânza se desfășoară în două fâșii, porțiunile transparente și cele opace suprapunându-se pe diferite suprafețe, astfel reglându-se cantitatea de lumină ce pătrunde în interior.
rolete day & Night Acționarea rulourilor Day & Night se face foarte ușor prin intermediul unui lănțișor cu bile, acesta permițând oprirea ruloului în orice poziție intermediară, pentru a se regla cantitatea de lumină ce pătrunde în interior și a se asigura intimitatea spațiilor private.

Un alt avantaj al rulouirlor Day & Night este întreținerea deosebit de ușoară a acestora: curățarea rulourilor Day & Night se poate face pur și simplu cu un pămătuf electrostatic pentru șergerea prafului, sau dacă este cazul cu ajutorul unui burete înmuiat în detergent lichid.
rolete day & Night Roletele Day & Night, ca şi roletele simple, în funcţie de dimensiuni se confecţionează cu ax de 17mm şi sunt denumite rolete Day & Night Mini sau cu ax de 25mm pentru dimensiuni mai mari şi sunt denumite rolete Day & Night Clasic.

Den Mar dispune de o gamă variată de culori și materiale pentru roletele Day & Night. rolete day & Night
Categorie articol: Rolete Day & Night