Den Mar

Den Mar vă oferă o gamă largă de produse și servicii, de cea mai înaltă calitate, în domeniul decorațiunilor exterioare și interioare. Den Mar asigură producția, distribuția și montajul produselor, în maximum 3 zile de la confirmarea comenzii. Pe situl Den Mar puteți găsi instrucțiuni detaliate despre montarea, măsurarea și întreținerea produselor noastre, precum și accesoriile suplimentare disponibile. De asemenea puteți gasi pe site cataloage cu toate materialele disponibile pentru rolete textile, jaluzele verticale și orizontale.

usi de garaj tip rulou bucuresti Ușile de garaj tip rulou sunt acționate manual sau cu motoare silențioase care asigură o mișcare lină și uniformă. În funcție de cerințele proiectului se poate livra și un sistem de deblocare manuală cu manivelă, pentru deschiderea ușilor în cazuri urgente de avarie sau al unor pene de curent.

În funcție de mărimea ușilor de garaj, se poate opta pentru următoarele tipuri de acționări:

1. Acționare reductor cu manivelă

Sistemul de ațcionare are montat un reductor în capătul axului din interiorul ruloului, reductor acționat prin intermediul unei manivele.

usi de garaj tip rulou bucuresti

2. Acționare cu arc pretensionat

În acest sistem de acționare, arcul montat în interiorul axului se tensionează, preluând din greutatea covorului ușii de garaj, facând posibilă acționarea din ambele părți ale acesteia.

3. Acționare electrică cu motor și întrerupător aplicat sau îngropat, sau înreurpător cu cheie

usi de garaj tip rulou

4. Acţionare electrică cu motor + centrală cu întrerupator + telecomandă

usi de garaj
Pentru cazurile de pană de curent se poate opta pentru combinarea acţionării electrice cu cea pe manivelă. Pentru aceasta pe lânga acționarea cu motor trebuie să selectați legătura cardanică pentru deblocare motor și manivela cu carlig din opționale.

Firma noastra va sta la dispozitie cu usi de garaj tip rulou Bucuresti. Stim ca este important sa aveti usi de garaj tip rulou de calitate pentru dumneavoastra. De aceea, va incurajam sa va uitati la oferta noastra si sa va alegeti ce aveti nevoie. Pentru mai multe detalii despre usi de garaj tip rulou Bucuresti va rugam sa folositi pagina noastra de contact.

Categorie articol: usi garaj tip rulou